Jag är född till att skapa, tillverka och formge produkter med mina händer. Leran  visar vägen och utmanar genom oändliga möjligheter. Härlig känsla att dreja, forma och kavla en lerklump till vackra inredningsdetaljer och rustikt användbart bruksgods. 

Nina Melén

OM KERAMIKEN

 Havet och naturen inspirerar mitt uttrycksätt när jag drejar, kavlar och formar i stengodslera av olika strukturer och färger. Faller för det enkla rustika bruksgodset men även detaljer för att skapa det unika. Kavla in naturmaterial, gamla spetsar, karva och tillägga. På väg mot min personliga stil prövar jag olika därför är min produktion idag småskalig och unik med favoriter som tillverkas om igen.  


Jag befinner mig i en undersökande och fri process i mitt keramikskapande. Resan mot min unika formgivning är att utbildas, prova, öva och inspireras för att lära mer. Jag har flera idéer inom mig som kommer att förvandla leran genom mina händer framöver.

Nina Melén 

Sammarbete 

Jag önskar utveckla min keramiktillverkning genom samarbeten med återförsäljare inom inredning, blomster, restauranger, kockar eller andra finsmakare och forum som vill lyfta sin business genom keramikens produkter tex inom husbyggnad.  Jag är nyfiken på att mötas kring form och funktion och ser det som en spännande framtid. Vid intresse välkommen att höra av dig via kontakt nedan.